Referat: Älvängens IK - IF Norvalla

1-1 Daniella Susa assist Sofia Larson
2-2 Sofia Larson assist Ellen Podvorec
3-2 Alma Lundqvist assist Olivia Leyonlund

Genrep och en del stabila pjäser saknades på förhand och inte mycket bättre blev det när Linnea och Ebba fick kasta in handduken på matchdagen. Som tur är har vi ett gäng juniorer som inte räds utmaningen. In i mål kliver Klara Landin och hon står i mål som om hon aldrig gjort något annat. De två målen laget släpper in denna dag är onödiga och de kan definitivt undvikas framöver och kan inte lastas debutanten alls.
Vi hamnar i underläge i paus med 0-1 och det är sannerligen en bedrift då vi hade 4-5 jättelägen i första halvlek, men avsluten håller inte måttet tyvärr. Här måste skärpan förbättras, annars kommer vi ge bort många poäng i seriespelet.
Andra halvlek blir en jakt efter vändning och den är på god väg när en hörnvariant och Daniella ger oss 1-1.
Men en stund efter är det återigen bjudningsdags, ett felpass på mitten och efterföljande mindre bra försvarsspel så har vi 1-2 på tavlan. Laget låter sig inte nedslås den här gången heller utan krigar på och det kommer en välförtjänt kvittering på ett långskott från Sofia L. Med minuter kvar vinner Olivia bollen på vänsterkanten och dribblar sig igenom och serverar Alma öppet mål och segermålet var ett faktum. Fantastiskt kul att våra inlånade juniorer blir tungan på vågen.
Nu hoppas vi samtliga frånvarande spelare tillfrisknar till fredagens seriepremiär, känslan är god minst sagt.